Zengen Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: ÜSTÜN BAŞARILAR KAZANMA AZMİNDE, ÇEVRESİ İÇİN OLUMLU ÖRNEK NİTELİĞİNDE ÖNCÜ BİR KURUM OLMAKTIR.

Misyon: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VE TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞAN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ KORUYAN, MODERN ÇAĞA AYAK UYDURABİLEN, UYUMLU,FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİNDE EVRENSEL İLKELERİ GÖZETEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: Okulumuz eğitim yönünden oldukça başarılı bir okuldur.

Isınma: KALORİFERLİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://zengengmkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ZENGEN MAH. 99705. SK. NO: 12/1 EREĞLİ / KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Zengen Kasabası Ereğli’ye 62, Niğde iline 50 km uzaklıkta olup, bu iki yerleşim yeri arasında bulunmaktadır.Zengen Kasabası halk arasında Yeni ve Eski Zengen olmak üzere ikiye ayrılmıştır.Kasabanın asıl tanınan ve ön plana çıkmış kısmı Eski Zengen’dir..Yeni Zengen ile Eski Zengen arasında yaklaşık 4 km mesafe bulunmaktadır.

Adres - ZENGEN MAH. 99705. SK. NO: 12/1 EREĞLİ / KONYA

Ulaşım ULAŞIM ARA YOLDAN ÖZEL SERVİS İLE SAĞLANMAKTADIR.(43KM)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık EREĞLİ İLÇE MERKEZİNE 62KM, KONYA İL MERKEZİNE 213 KM’DİR.